Olavstafetten med rekordhøy påmelding!

Dette ser ut til å bli en suksess! Over 70 lag er påmeldt til Olavstafetten som går av stabelen igjen, 18 år etter at den legendariske stafetten sist ble arrangert av Freidig.

«Responsen er virkelig overveldende. Mange lag, aktive løpere, bedriftslag og mosjonsister har meldt seg på. Kanskje vi er i ferd med å skape et lite våreventyr i Trondheim den 1. mai? Vi tror dette blir gøy!»

Vi får blant annet besøk at tidligere Olavstafettgeneral Asbjørn Skjervold og Strindens Promenade Orchester skal sette stemningen. Vi vil og foreta en symbolsk stafettveksling hvor Trondheim Friidretts sterke sprintere, Kristoffer Buhagen med 10.54 på 100m og sølvmedalje i NM i 2014, tar i mot pinnen sammen med Eirik Thorshaug, sølv på 60m NM innendørs i vinter.

De absolutt beste lagene i Midt-Norge stiller med sitt sterkeste mannskap hvor de skal pusse formen til Holmenkollstafetten neste helg.

Nb! På et av lagene i åpen klasse (C7), sies det at selveste Petter Northug jr har greid å lure seg med ;)