Endring av 2. etappe og 3. etappe i Olavstafetten

Det er anleggsarbeider ved Øya Stadion. Det berører som tidligere nevnt to etapper i stafetten. Etter befaring i dag vil vi måtte legge om løypa slik at også 3. etappe blir berørt. 2.etappe vil gå ut fra stadion og inn i Klostergt opp til Schwachs gt. 2. veksling flyttes til Schwachs gt. 2. etappe blir ca like lang, mens 3. etappe blir ca 100m kortere. I tillegg som vi tidligere har informert om, blir 6. etappe berørt.

To mindre endringer i løypetraseen i år

Det er anleggsarbeider på Øya stadion og det berører den tradisjonelle traseen.

Lille Olavstafetten: 4. og nest siste etappe blir 60m kortere, men fortsatt med veksling inne på stadion.

Olavstafetten: 2. etappe: Her blir det en krapp sving til høyre rett ut fra stadion, noe kronglete de første 100m deretter som tidligere år. 6. etappe: En liten omlegging som i lengde ikke utgjør noe. Veksling som før på stadion.

Påmelding til årets stafett er åpnet

Da er påmeldingen til Olavstafetten 2017 herved åpnet. Vi håper å se ditt lag stille til årets stafett!

Vi har i år innført en ny klasse for barn fra 8 til 10 år, en 500m banestafett. Det er 4 etapper, og lagene kan settes sammen som det måtte ønskes! Se mer under klasser.

Vi har også justert litt på alderstrinnene i klassene A og B, slik at det ikke lenger eksisterer noen aldersbegrensning.

Vel møtt :)

Olavstafetten med rekordhøy påmelding!

Dette ser ut til å bli en suksess! Over 70 lag er påmeldt til Olavstafetten som går av stabelen igjen, 18 år etter at den legendariske stafetten sist ble arrangert av Freidig.

«Responsen er virkelig overveldende. Mange lag, aktive løpere, bedriftslag og mosjonsister har meldt seg på. Kanskje vi er i ferd med å skape et lite våreventyr i Trondheim den 1. mai? Vi tror dette blir gøy!»

Vi får blant annet besøk at tidligere Olavstafettgeneral Asbjørn Skjervold og Strindens Promenade Orchester skal sette stemningen. Vi vil og foreta en symbolsk stafettveksling hvor Trondheim Friidretts sterke sprintere, Kristoffer Buhagen med 10.54 på 100m og sølvmedalje i NM i 2014, tar i mot pinnen sammen med Eirik Thorshaug, sølv på 60m NM innendørs i vinter.

De absolutt beste lagene i Midt-Norge stiller med sitt sterkeste mannskap hvor de skal pusse formen til Holmenkollstafetten neste helg.

Nb! På et av lagene i åpen klasse (C7), sies det at selveste Petter Northug jr har greid å lure seg med ;)